Jó emberek, jókor, jó helyen

A haj és fejbőr probléma összetett folyamat, mivel bőrünk méregtelenítő szervünk, így könnyen, gyorsan érzékenyen reagál a szervezet minden tünetére mintegy jelzőrendszerként. Nem egyszerű kideríteni, hogy mi okozhatja a betegséget, milyen okok miatt jelentek meg bizonyos tünetek.

Folyamatosan képzem magam, tanulok, konferenciákra járok. Így ismerkedtem meg egy alkalommal, Bereczki Ágnes természetgyógyásszal, aki annyira jól, érthetően, és pontosan beszélt a szervezetben lezajló folyamatokról, betegségekről, méreganyagokról, illusztrálva a bélflóra fontosságát.

Precízen és érthetően tartotta előadását, miközben kiderült, hogy Ő jó maga is öt autoimmun betegségen esett át. Jó volt látni, immár meggyógyulva, tele energiával, tapasztalattal, hogy van megoldás, van kiút.

Azóta is közösen dolgozva, havonta egyszer Ági a segítségemre van mélyebb és nagyobb problémák kivizsgálásánál.

Ne hagyd ki, ezt az egyedülálló lehetőséget! Görgess lejjebb, és ismerd meg, miben tud a segítségedre lenni.

mesterfodrász
BereczkiAgnes

Üdvözlöm

Engedje meg, hogy bemutatkozzak….

Bereczki Ágnes vagyok

37 éve dolgozom az egészségügyben, kiegészítés képp az alternatív gyógyászattal 13 éve foglalkozom. Végzettségemet tekintve diplomás ápoló, fitoterapeuta, Joalis terapeuta vagyok. Fitoterapeutaként, az emberi szervezet méregtérképének felállításával, góckutatással a méreganyagok kivezetésével foglalkozom.

A méregtelenítés mindig személyre szabottan sejtszinten történik, az adott szervezet igényének megfelelően. Krónikus állapotok keletkezéséhez vezető okok felderítése és kezelése mint pl: egészségtelen életmód, hivatásukkal kapcsolatos stressz, környezeti mérgek, krónikus gyulladásos gócok, elektromagnetikusan zavart terek, allergének, kikezeletlen betegségek, alkati és szerzett hajlamok kölcsönösen potenciálják egymást és gyengítik az immunrendszert.

Havonta egy alkalommal Nagykanizsán, kizárólag Gabi szalonjában fogadom azokat a vendégeket, akik hajlandóak tenni magukért, az egészségükért, akik vágynak arra, hogy boldogabbak, és kiegysúlyozottabbak legyenek.

Állapotfelmérés

Egy teljesen fájdalommentes, invazív szűrési módszer.

Elektro-akupunktúra elven működő Salvia mérőműszerrel számszerűen mérjük az egyes szervek, szervrendszerek, testfolyamatok rezgésének erősségét. A kapott eredmény alapján következtethetünk a szervezet terheltségi állapotára.

Az állapotfelméréssel kiszűrhető:

 • hajhullás lehetséges okai (toxin, érzékenység, hormonális eredet)
 • nőgyógyászati, ivarszervi,
 • mozgásszervi blokkok
 • visszatérő húgyúti fertőzés
 • bőr tünetek, elváltozások betegségek
 • emésztési zavarok
 • fejfájás
 • légzőszervi blokkok
 • hormonális eltérések
 • idegrendszeri problémák, depresszió
 • örökletes hajlam         
 • visszatérő arcüregi tünetek
 • stressz okozta következmények
 • alvászavarok
 • immunzavar
hajorvos
acces-bars

Mi történik az állapotfelmérés alatt?

Góckutatás

A test 64 pontján kifejezett góckutatást végzünk, amely során az immunrendszer, az idegrendszer, vagy az anyagcsere folyamatok, bőr, köröm, haj és a belső szerveinket magába foglalóan meghatározzuk a szervezet méregterheltségét, az esetleges fertőzési gócokat (az alvó gócokat is), melyek a különböző betegségek tüneteinek valódi okai. A gócok ismeretében megfelelő terápiával a toxinok kivezethetők a szervezetből, így az aktuális, vagy esetleg később visszatérő tünetek megszüntethetők.

Allergiaszűrés

Teljesen fájdalommentes, sejtrezgésen alapuló technikával 104 anyagra, amely tartalmaz: gabonaféléket, tejféléket, húsokat, halakat, olajokat, zöldségféléket, édességet, alkoholt, szőröket, tollakat, pollent, fűféléket, fákat, port, poratkát, gyümölcsféléket…

Irányított méregtelenítés

Növényi hatóanyagokkal

Egyeztessünk időpontot, hogy élvezd a szépülést

+36 70 619 9633

El is küldheted a telefonszámod és visszahívlak!

Egy időpont egyeztetés során, lesz több kérdésem a hajaddal, problémáddal kapcsolatban. Akkor derül ki, hogy a kezelés mennyi időt vesz igénybe, és ennek megfelelően adom az időpontot.

gabi.gyenese@gmail.com

Ahol megtalálható vagyok a térképen

8800 Nagykanizsa, Petőfi Sándor u.1  | Bíbor Business Center

Hétfő-Péntek : 8h-15h

Copyright © 2021 hajorvos.hu | Minden jog fenntartva

Scroll to Top