Ha tartósan gondjaid vannak a hajaddal akkor ideje szakembertől kérdezni az okot és hogy mit kell tenned!

Hajvizsgálat - Hajanalízis

HAJVIZSGÁLAT során megállapítható a hajhagyma állapota, szerkezete, ami információkkal szolgál a vendég állapotáról. Visszaigazolást kapunk a fejbőr és a szervezet tápanyagellátó képességéről. A hajszál megfigyelése során látható, felépítéséből kiolvasható bizonyos hiányosságok jelenléte.

FEJBŐRVIZSGÁLAT elengedhetetlen része a hajvizsgálatnak, hiszen a hajszálunk onnan ered, ott jön létre, abból táplálkozik. A felvett, vagy fel nem vett tápanyagok határozzák meg a hajhagyma és a hajszál egészségét, minőségét.

HAJELEMZÉS során összegzem, értelmezem és véleményezem azt az információ halmazt, amit kiolvastam a látottakból.

A fejbőr betegségei sokféle ok és tünet együtteséből alakulnak ki. Utalnak a fizikai és lelki állapotunkra is. Láthatjuk a hajhullás különböző fajtáit (fejtájanként vagy foltosan megjelenő), zsírosodás vagy korpás hámlások, fejbőr szárazság, viszketés – csak pár példát említve.

A test felismerésére is nagy hangsúlyt kell fektetni. Fontosak a vendég táplálkozási szokásai, például, hogy mennyi tiszta vizet iszik; az életritmusa mennyire rendszeres vagy rendszertelen; milyen gyógyszereket szed stb.

A CÉLOM, hogy megmutassam mindenkinek, – akinek csak szüksége van a gyógyulásra – a helyes utat, ami kiváló közérzetet biztosít, mindezt profi szaktanácsadással egybekötve.

Hiszem, hogy erre napi szinten hatalmas szükség van. A hajvizsgálat és hajanalízis egy fontos lépés, hogy felismerjük a problémát és azt szakértelemmel kezeljük, gyógyítsuk.

Tudom, nehéz ebben az információ gazdag világban kiválasztani a helyes utat, de ha kapok bizalmat akkor segítek, hogy tegyünk együtt, közösen a jó egészségért és az egészséges szép hajért. 

hajdiagnosztika
hajorvos-hajanalizis
hajdiagnosztika-ferfi

Egyeztessünk időpontot, a gyógyulásodért

KAPCSOLAT

  • info@hajorvos.hu
  • 8800 Nagykanizsa, Petőfi Sándor u. 1. | Bíbor Business Center
  • Hétfő-Péntek : 8h-15h

Copyright © 2021-2022 hajorvos.hu | Minden jog fenntartva | Gyenese Gabi hajorvos, mesterfodrász | női-férfi fodrász Nagykanizsa | fodrász szalon

Scroll to Top